Bedrijfsvoering, Uitgelicht

Materialen voor het 1,5 meter museum

Gepubliceerd: 20 mei 2020 om 11:26   /   door

Een van de bedrijven die een uitgebreid ondersteunend pakket voor het 1,5 meter museum biedt is Art Salvage, met zowel een vestiging in Nederland als in België. Hieronder een overzicht van hun aanbod.

 

Scheidingswanden en kuchborden
Art Salvage levert scheidingswanden, kuchwanden etc. die geproduceerd worden met recyclebare materialen zoals gehard glas en aluminium. Producten die op eenvoudige wijze te recyclen zijn.
De voordelen van gehard glas: Veilig, Duurzaam (eenvoudig recyclebaar), Blijft helder, Antistatisch, Krasvast, Bestand tegen agressieve schoonmaakmiddelen, Snelle levertijden, Glas is te beschrijven met whiteboard stiften.

Reinigingsprotocol en reinigingsproducten
Art Salvage kan helpen bij het opstellen van reinigingsprotocollen. Daarnaast heeft men een goed aanbod aan handgels, oppervlakte reinigingsproducten en desinfectiebehandelingen.
Tevens kunnen musea de professionele hulp van Art Salvage inschakelen voor het (periodiek) reinigen van de collectie of de ruimtes waarin bezoekers komen. Zodoende zorgt u voor een zo veilig mogelijke omgeving waar bezoekers kunnen genieten van uw tentoonstelling. Maar ook voor uw medewerkers die de objecten hanteren of dagelijks in de ruimte aanwezig zijn. Ze bieden eveneens extra collectiediensten aan zoals conditiechecks en schaderapporten die plaats kunnen vinden tijdens de reiniging.

Communiceer duidelijk en frequent: vloerstickers etc.
Communiceer proactief met zowel het personeel als het publiek over uw plannen en de geldende protocollen voor hun gezondheid en veiligheid. Uit onderzoek blijkt dat mensen communicatie met werkgevers beschouwen als de meest geloofwaardige bron van informatie over COVID-19, en we weten dat musea tot de meest vertrouwde instellingen in hun gemeenschap behoren.
Art Salvage kan musea helpen met vloerstickers, posters en advies op maat.

Training voor museummedewerkers
Zorg voor opleiding van uw suppoosten om medewerkers te beschermen en veilige interactie met bezoekers te bevorderen. Art Salvage biedt educatieve middelen die bedoeld zijn voor werknemers die het grootste risico lopen op blootstelling tijdens COVID-19-pandemie. Bijvoorbeeld suppoosten moeten duidelijke richtlijnen krijgen over hoe te reageren als bezoekers de gezondheids- en veiligheidsprotocollen niet naleven.

Mondmaskers
Binnen enkele weken kunt u het Art Salvage mondmasker verkrijgen. Een katoenen mondmasker met filter dat u eenvoudig in de wasmachine kan wassen. OPGELET dit is geen medisch mondmasker.

 

Corona-apparaat
Iedereen kent het Belgische corona-apparaat ondertussen. Art Salvage biedt deze slimme oplossing aan. Je kunt er onder meer de effectiviteit van de huidige maatregelen mee testen. Je kunt het apparaat ook gebruiken om bezoekers te helpen en te voorkomen dat ze te dicht in de buurt komen van anderen.

Voor meer informatie:

Art Salvage in Belgie
Art Salvage in Nederland

(ingezonden mededeling)