Ingezonden mededeling

Justspark | Slimme IT-oplossingen gewoon in mensentaal

Gepubliceerd: 16 november 2022 om 18:12   /   door

Justspark | Slimme IT-oplossingen gewoon in mensentaal

IT is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Ongemerkt is IT de verbindende factor in jouw dagelijkse werkzaamheden. IT-omgevingen moeten voor jou werken, Justspark zorgt dat dit continu en zorgeloos werkt. Zo kunnen jullie je bezig houden met waar jullie echt goed in zijn en zorgen wij dat de IT met jullie meebeweegt. Goed georganiseerde IT is de levensaders van elke organisatie.

Van digitaal cultureel erfgoed tot klimaatregulering

Voor elk museum of archief zijn wij in staat om een passende IT-oplossing te bieden. Hebben jullie voor ons een technisch uitdaging of digitaal vraagstuk? Wij zullen de juiste IT-oplossing creëren, zodat de systemen voor jullie werken en nooit een beperkte factor zullen zijn. Denk aan een hybride Cloud-oplossing, waarin alle meetgegevens digitaal op één plek worden opgeslagen en specialistische apparatuur op locatie goed blijft functioneren. Wij zorgen ervoor de systemen aansluiten op de processen van de medewerkers en dat het werkt niet ingewikkelder wordt, maar juist makkelijker. Door middel van training kunnen wij processen voor elk team verbeteren.

Wij doen wat wij beloven

Ambitieus en innovatief, dit is hoe wij onszelf graag beschrijven. Wij zijn een echte IT-club die doet wat het belooft. Wij zullen altijd duidelijk, realistisch en transparant zijn, daarom bij ons ook geen financiële verrassingen achteraf. Wij hebben een oplossingsgerichte mindset, bieden een persoonlijke aanpak en zijn transparant in wat wij doen. Voor elke technische uitdaging vinden wij een slimme IT-oplossing.

Neem vrijblijvend contact op

IT is altijd maatwerk, dat kunnen wij jou wel vertellen na 25 jaar ervaring. Wij leveren daarom ook geen standaard IT-oplossingen. Of je nu wilt overstappen naar de Cloud, aan de slag wilt met dataveiligheid of je hebt behoefte aan IT-advies. Neem vandaag nog – vrijblijvend – contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.