Collectie

Kasteel de Haar zoekt junior stylisten.

kasteel-de-haar-stylisten
Gepubliceerd: 15 september 2016 om 20:13   /   door

Ben jij een prof met stof?

Kinderen kunnen in de herfstvakantie op Kasteel de Haar ontdekken hoe het eraan toe gaat bij het inrichten en ontwerpen van een kasteel. Heb jij oog voor detail en kun je de stylist helpen bij het vinden van zijn stoffen? Weet jij wat een architect precies doet? En kun je net als een architect goed tekenen en raadsels oplossen? Kom dan in de herfstvakantie naar Kasteel de Haar. Voer je alle opdrachten goed uit? Dan wordt je benoemd tot ‘Junior stylist van De Haar’ en ontvang je een echt stylist-diploma. Voor dit diploma kan je thuis alvast oefenen, maak de mooiste tekening van het kasteel of de tuin en lever deze in na je bezoek aan Kasteel de Haar en maak kans op een gratis kinderfeestje bij Koetshuis de Haar.

Kasteel de Haar organiseert in de herfstvakantie van 15 t/m 30 oktober 2016 de kinderactiviteit ‘Junior stylist van De Haar’. Op het grootste en deftigste kasteel van Nederland verblijven veel bekende kunstenaars, filmsterren en artiesten. In het kasteel zijn de mooiste objecten te vinden. Van een luxe sofa in de slaapkamer van de barones tot een hemelbed in een van de gastenkamers. Wat deze objecten zo bijzonder maakt, is dat zij voorzien zijn van prachtige kleuren, structuren en vormen. Leer deze herfstvakantie alles over hoe het er op De Haar aan toe ging tijdens het ontwerpen en inrichten van het Kasteel. Neem je eigen vergrootglas mee om de details van de objecten en de mooie sofa’s goed te kunnen bekijken.

Maak je eigen opdrachtenboekje compleet!
Wat hebben kunstenaars, architecten en stylisten met elkaar gemeen? Ze kunnen allemaal goed tekenen en hebben oog voor detail! Kom naar kasteel de Haar en breng je mooiste tekening mee. Voltooi alle opdrachten in het opdrachtenboekje, deze kan je kopen bij de kassa. Heb je alle opdrachten succesvol afgerond? Dan krijg je het echte ‘Junior stylist van De Haar-diploma.’
Op vertoon van je diploma ontvang je een leuke verrassing bij Koetshuis de Haar. De mooiste tekening zal worden beloond met een extra verrassing; een kinderfeestje bij het Koetshuis!

 

St. Kasteel de Haar Utrecht