Ingezonden mededeling

Slimme IT-oplossingen gewoon in mensentaal

Gepubliceerd: 14 juni 2022 om 10:22   /   door

IT-omgevingen moeten voor je werken, daarom neemt Justspark het IT-beheer graag uit handen. Zo kunnen organisaties zich bezig houden met waar ze écht goed in zijn en zorgen wij dat zij kunnen blijven groeien en innoveren. Goed georganiseerde  IT is de levensader van elke organisatie.

 

Van digitaal cultureel erfgoed tot klimaatregulering

Hebben jullie een technisch uitdaging of een digitaal probleem voor ons? Voor elk museum of archief vinden wij een passende IT-oplossing. Wij zullen de juiste infrastructuur creëren, zodat de systemen in de lucht blijven en IT nooit de beperkende factor zal zijn. Denk aan een hybride cloud-oplossing, waarin alle meetgegevens digitaal op één plek worden opgeslagen en specialistische apparatuur op locatie goed blijft functioneren. Wij zorgen ervoor dat de techniek altijd aansluit bij de processen van de medewerkers. Zo zorgen wij ervoor dat het werk dat zij doen niet ingewikkelder wordt, maar juist makkelijker. Door personeel te trainen kunnen wij processen voor elk team versimpelen.

Ambitieus en Innovatief

Wij zijn een ambitieuze en innovatieve IT-club die doet wat het belooft. Wij zullen altijd duidelijk en realistisch zijn en doen daarom ook niet aan financiële verrassingen achteraf. Door onze oplossingsgerichte mindset, persoonlijke aanpak en transparante houding vind wij voor elke technische uitdaging een slimme IT-oplossing.

Contact

Als geen ander weten wij dat IT maatwerk is, wij verzorgen dan ook geen standaardoplossingen. Overstappen naar de cloud, behoefte aan IT-advies of aan de slag met dataveiligheid? Wij bieden betaalbare IT-ondersteuning voor een vaste prijs per maand. Neem vandaag nog contact met ons op.